joi, 13 noiembrie 2008

Nu

Fat-o ! Trec peste faptul ca moda ne omoara. Ca iti sta bine, ca nu, e la moda. Ma rog, moda de bazar, dar ce mai conteaza ? Posete mari de lac in toate culorile, tipatoare, ostentative, asortate sau nu cu cizme (pai bine mah, nu te vezi cum arati cu cizme de un roz deranjant (chiar si pentru mine care sunt fan declarat al rozului) si poseta aia de lac tot roz ? Si mare, dom'le, mare, de parca acuma te muti si ti-ai pus toata garderoba acolo. In plus, parca sunteti in uniforma. Originalitatea a murit. Traiasca magazinele de 10 lei si marfa chinezeasca la kilogram.
Dar spuneam ca trec peste asta, nu ? Nu stii sa te imbraci, asta e. Dar ( e un dar cu multi de "a", ceva gen daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar) de la lipsa de bun gust pana la lipsa de cea mai elementara igiena e cale lunga. Si asa ajungem la parul slinos si plin de puf. Si la ceea ce a dat nastere postului asta:

NU ajunge sa te dai cu spray. NU acopera mirosul de nespalat si transpiratie. Antiperspirantul (adica impotriva transpiratiei, da ?) are scopul de a elimina relativ transpiratia, NU de a o acoperi. Chiar daca torni o sticla de parfum/ folosesti un tub de spray odata, tot NU acopera putoarea.

Sfatul meu: Daca nu vrei sa intoarca barbatii capul dinspre tine sau sa fuga in alt colt al incaperii in care sunteti, daca vrei cu adevarat partida de sex dupa care clar tanjesti (nici nu ma mai deranjez sa explic cum imi dau seama), daca vrei sa mai stea cineva pe langa tine, te rog, SPALA-TE. Fa-ti un bine si fa-ne si noua un bine. Si modereaza cantitatea de parfum cu care te falesti. Parfumul nu trebuie turnat pe haine/corp, trebuie doar sa ghicesti o unda placuta.

Multumesc anticipat,

Ankhu, the bitch (de data asta)

Niciun comentariu: